Αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια στις 8 Λέξεις – Μάχη για την ζωή του δίνει ο Μιλτιάδης – Στα ναρκωτικά πέφτει η Ρωξάνη

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», ενώ οι ζωές των πρωταγωνιστούν ανατρέπονται από τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως δεν πρόκειται να τον συνοδεύσει στη δεξίωση του Δερβάνη αφού το μόνο που σκέφτεται πλέον είναι πως θα βρει ναρκωτικά ενώ παράλληλα ένα κρυολόγημα της Κατερίνας την αναγκάζει να μείνει στο κρεβάτι κι έτσι ο Μιλτιάδης πηγαίνει μόνος του στη δεξίωση, μη γνωρίζοντας πως ο γιος του,ο Φοίβος ετοιμάζεται να σκορπίσει τον θάνατο πάνω στο σκάφος.

Ο Νικηφόρος με την Εύα μετακομίζουν στο καινούργιο τους σπίτι και παρά τα προβλήματα με την Ολυμπία, η Εύα δέχεται να τον παντρευτεί. Η Ολυμπία απειλεί την Εύα πως αν προχωρήσει σε γάμο και κάνει δεύτερο παιδί, θα την εγκαταλείψει όταν κλείσει τα δεκαοχτώ.

Στο μεταξύ στο κότερο του Δερβάνη όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο της Βίκυς όμως όταν ο Φοίβος  ξαφνικά βλέπει μπροστά του τον πατέρα του…η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό.

Ο Φοίβος μεταφέρει την Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του και κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει και την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης χειρουργείται, καθώς τον βρήκαν δυο σφαίρες στην κοιλιά.

Το τραύμα της Βίκυς πάει απ’ το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον ώμο της μόνος του στο σπίτι, με μία τσιμπίδα! Η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο.

Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χειρουργείο. Η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή και όταν πια εμφανίζεται προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι δεν αντέχει αυτό που περνάει ο πατέρας του.

Την ίδια ώρα η κατάσταση της Βίκυς όλο και χειροτερεύει και δεν μένει άλλη λύση από το να προσπαθήσει να βγάλει τη σφαίρα από το μπράτσο της με τη βοήθεια του Φοίβου. 

Η Ρωξάνη παραμένει απαθής, γεγονός που εκνευρίζει τον Μιχαήλ.

Ο Φοίβος συνειδητοποιεί πως αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία…