Νέα στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης, που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την Ελλάδα.

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία, που περιλαμβάνει η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της φοιτήτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χτυπήματα, που φέρει στο κορμί της η άτυχη 21χρονη, είναι ερασιτεχνικά. Οι δύο δράστες, δηλαδή, την χτυπούσαν, όπου έβρισκαν, με αδιευκρίνιστο θυμό. Αυτό, που διερευνούν τώρα οι αρχές είναι αν υπήρξε χρήση ουσιών.

Η ιατροδικαστική έκθεση, που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ρόδου, κ.Παναγιώτης Κοτρέτσος ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα και βρίσκεται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας. Όπως όλα δείχνουν, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα, καθώς όπως ανακοίνωσε στο star ο ιατροδικαστής, πλέον, έχουν όλες τις απαντήσεις για το τι συνέβη.

Να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια του θύματος, που βρίσκεται σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πόνου.

Οι κατηγορούμενοι, από την άλλη, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθούν, με τον έναν από τους δύο να αρνείται κάθε ανάμειξη στον φόνο της 21χρονης και τον άλλον να εμφανίζει, σύμφωνα πάντα με τους συνηγόρους της οικογένειας του θύματος, αντιφατικές εκδοχές όσων συνέβησαν την μοιραία ημέρα.

Η 21χρονη, που  όπως  φαίνεται δεν συμφώνησε στις σεξουαλικές προτάσεις των δύο νεαρών, χτυπήθηκε με σίδερο στο κεφάλι και παρότι παρακαλούσε τα δύο νεαρά αγόρια να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο, τελικώς πετάχτηκε ζωντανή στα βράχια απόκρημνης παραλίας της Ρόδου.

Ο Αλέξης Κούγιας, το γραφείο του οποίου έχει αναλάβει την νομική αρωγή της οικογένειας Τοπαλούδη, την Πέμπτη θα μεταβεί στην Ρόδο και θα ζητήσει αναπαράσταση του τραγικού περιστατικού, καθώς και κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των δύο νεαρών οι οποίοι, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, «σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος».

Τέλος ο κ. Παυλής, που ήταν διευθυντής στο ΕΠΑΛ τον Φεβρουάριο του 2013 και πρόλαβε τον 21χρονο κατηγορούμενο μόνο για ένα μήνα, περιγράφει ένα περιστατικό που είχε συμβεί τότε. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, ο 21χρονος διαπληκτίστηκε με τον συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια. Παρά το γεγονός, ότι ανέφερε το περιστατικό στην οικογένεια του κατηγορούμενου, δεν υπήρξε  ποτέ κάποια ανταπόκριση.

Loading...