Από τα κότερα της ελίτ στα αεροπλάνα της γραμμής ο Τσίπρας: «Σόου στον αέρα» με τους επιβάτες

«Ρεσιτάλ στον αέρα» έδωσε ο Τσίπρας που στο πλαίσιο της κυβερνητικής προπαγάνδας «απαρνήθηκε» τα κότερα της ελίτ για να ανέβει ως κοινός θνητός σε πτήση της γραμμής για να πάει στα Γιάννενα, αναφέρει το crashonline.gr.

Ο πρωθυπουργός το Σάββατο, εμφανίστηκε καθυστερημένος δεκαπέντε λεπτά στην πρωινή πτήση για Γιάννενα. Αφού επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος, κάθισε ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης, ενώ το προσωπικό ασφαλείας ήταν διακριτικά παρών.

«Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι», απάντησε σε έναν συνεπιβάτη του που τον ρώτησε πως και ταξιδεύει με την πτήση της γραμμής.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Έθνος η… αναστάτωση Τσίπρα στην καμπίνα των επιβατών συνεχίστηκε και τα επόμενα λεπτά. Αρκετοί από τους συνταξιδιώτες ζήτησαν από το πρωθυπουργό ένα… ρουσφέτι, να βγουν μία σέλφι με τον τελευταίο να μην τους χαλά χατίρι, αναγκάζοντας τα μέλη του πληρώματος να κάνουν παρατηρήσεις, καλώντας τους επιβάτες να καθίσουν στις θέσεις τους.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν να κατέβει πρώτα ο Αλέξης Τσίπρας μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στον Κρατικό Αερολιμένα Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος» αυτός περίμενε να έρθει η σειρά του κατεβαίνοντας ανάμεσα στον υπόλοιπο κόσμο.