Αντίποινα ο Σαλβίνι στην Ιζοάρντι – Μέσω Instagram η απάντηση για τον χωρισμό

Με τον ίδιο τρόπο, μέσω Instagram, απάντησε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας και υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ματέο Σαλβίνι στη σύντροφό του Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία ανακοίνωσε στα social media το «διαζύγιό» τους.

Ο Σαλβίνι χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από το ταξίδι του στην Αφρική για να στείλει το μήνυμα στην Ιζοάρντι: «κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες».

«Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια» έγραψε αναλυτικά ο Σαλβίνι προς την Ιζοάρντι χωρίς να την κατονομάζει.

Η απάντηση του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών ήρθε λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της παρουσιάστριας της ιταλικής τηλεόρασης στην οποία χρησιμοποίησε μια φωτογραφία των δύο τους στο κρεβάτι.

Η Ιζοάρντι, η οποία σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» ήταν χολωμένη για τη στάση του στο θέμα της Rai2, χρησιμοποίησε έναν στίχο του ποιητή Gio Evans και αποχαιρέτησε το Σαλβίνι με τη φράση «με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Γκράτσιε Ματέο».