Αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη ετοιμάζεται να πλακώσει στο ξύλο δημοσιογράφο: «Βγες έξω ρε αν είσαι άντρας» (Απίστευτο βίντεο)

Αυτά που γίνονται στην πολιτική ζωή του τόπου επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν προηγούμενο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο καυγάς που σημειώθηκε ανάμεσα στην αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και τον διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού Best TV, Νίκου Μπελογιάννη, στη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τη συνέντευξη του κ. Τατούλη, ο οποίος έχασε την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Παναγιώτη Νίκα. Η αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε την πρόθεση του κ. Τατούλη να μείνει εκτός της συνέντευξης, η τηλεόραση Best, ωστόσο του τόνισε πως εάν ήθελε θα μπορούσε να παραμείνει. Ο κ. Μπελογιάννης έμεινε εκτός και η κυρία Νικολάκου εξήγησε πως ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» έχει θέσει εμπάργκο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Από την πλευρά του, ο κ. Μπελογιάννης ανέφερε πως το κανάλι είναι ανοικτό και τόνισε πως η Περιφέρεια είναι θεσμικός τόπος και τα γραφεία δημόσιος θεσμικός χώρος και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ΜΜΕ.

«Εάν είσαι άντρας, πάμε έξω να τα πούμε». «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας», απάντησε λιτά ο κ. Μπελογιάννης, ενώ όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα είχαν μείνει άφωνοι με το συμβάν που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

Δείτε το απίστευτο βίντεο: