Άνθρωποι του πολιτισμού, του αθλητισμού και της επικοινωνίας στηρίζουν τον Κώστα Ασκούνη

Ο Κώστας Ασκούνης γνωρίζει την Καλλιθέα καλύτερα από τον καθένα. Με πολλά χρόνια εμπειρίας και προσφοράς στα κοινά του Δήμου από όλες τις θέσεις οραματίζεται την Καλλιθέα να πρωταγωνιστεί στην αυτοδιοικητική σκακιέρα με τον πολίτη πάντα κερδισμένο στην παρτίδα της διαβίωσης.

Σε κάθε επίσημη συγκέντρωση πολλοί είναι οι υποστηρικτές του Κώστα Ασκούνη που δίνουν το παρών στις εκδηλώσεις της «Προοπτικής Ζωής» δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας συναντήθηκε με γνωστές προσωπικότητες του πολιτισμού, του αθλητισμού και της επικοινωνίας και αφού αντάλλαξαν τις απόψεις και τις θέσεις τους με στόχο να γίνει η Καλλιθέα μία πόλη αντάξια του ονόματος της, έγραψε στην επίσημη σελίδα του στο facebook τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση φίλων που έζησαν και δημιούργησαν στην Καλλιθέα και όχι μόνο. Άνθρωποι του πολιτισμού, του αθλητισμού και της επικοινωνίας, όπου εκτός από την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη τους , είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους για τις πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε με τη δική τους συμβολή σε αυτούς τους τομείς».

#Δημιουργούμε_τη_νέα_ισχυρή_ομάδα_της_Καλλιθέας

Στις φωτογραφίες είναι οι: Πηγή Δεβετζή, Γρηγόρης Βαλτινός, Λάμπης Ταγματάρχης, Βύρων Λυμπερόπουλος, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νίκος Ζαμπουνίδης, Παναγιώτης Λαζαρίδης, Χρήστος Κουτσοκλένης