Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός και ηγέτης των Ερυθρολεύκων ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Σπανούλης πήγε στα γραφεία των αδελφών Αγγελόπουλων το μεσημέρι της Δευτέρας και έπειτα από συζήτηση που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, βγήκε και ανακοίνωσε την απόφασή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία ακόμη δύο ετών, γεγονός που σημαίνει ότι ο Σπανούλης θα κλείσει δεκαετία στο Λιμάνι το 2020.

Ο παίκτης που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, κατακτώντας δύο «back to back» τίτλους Euroleague με την ομάδα του Πειραιά, το 2012 και το 2013, θα είναι τότε 38 χρόνων και θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», όπως ονειρευόταν στην ομάδα της καρδιάς του.

Λίγο πριν τις 14:30 έφτασε στα γραφεία της «Arcadia» ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, κι ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν ήδη εκεί. Στις 15:15 έφτασε, χωρίς τον ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Βασίλης Σπανούλης.

Αυτή ήταν η 4η επίσκεψη του Σπανούλη στα γραφεία της Arcadia από το καλοκαίρι του 2010, όταν έκανε το… πέρασμα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Στις 18:40, μετά από 3,5 ώρες, έχοντας συζητήσει το σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ, Ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε, συνοδευόμενος από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, και μαζί ανακοίνωσαν την είδηση της παραμονής του στο λιμάνι.

Loading...