Αμερικανοί πήραν τα όπλα τους και πυροβολούν για να… διώξουν τον τυφώνα Ίρμα!

Ο σερίφης της περιοχής Πάσκο αναγκάστηκε να εκδώσει οδηγία με την οποία συμβουλεύει «μην πυροβολείτε τον τυφώνα, δεν φεύγει»

Υπό τον φόβο του τυφώνα Ίρμα ζουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί που ζουν στην αναμονή εδώ και μέρες, καθώς πανίσχυροι άνεμοι θα πλήξουν τουλάχιστον τρεις πολιτείες στις νότιες ΗΠΑ.

Υπό το κλίμα αυτό, ένας σερίφης στην Φλόριντα, στην κομητεία Πάσκο, αναγκάστηκε να εκδώσει οδηγία – εντολή προς τους δημότες του να… μην πυροβολούν κατά του τυφώνα, γιατί δεν πρόκειται να τον διώξουν!

Όλα ξεκίνησαν από μια κίνηση στο facebook, υποστηριζόμενη από ιδιοκτήτες όπλων στην Φλόριντα, που καλούσε όσους έχουν όπλα, να βγουν να πυροβολήσουν κατά του τυφώνα Ίρμα για να… τον φοβίσουν!

Περισσότεροι από 46.000 άνθρωποι δήλωσαν πως τους ενδιέφερε το event και η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο.

«Αγχώθηκε και είχα βαρεθεί να περιμένω και το ξεκίνησα όλο αυτό» λέει ο δημιουργός στο BBC, που παραδέχεται πως δεν περίμενε την τεράστια ανταπόκριση.

«Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ΜΗΝ πυροβολείτε κατά της Ίρμα. Δεν θα κάνετε τον τυφώνα να φύγει και αυτό θα έχει πολύ επικίνδυνες συνέπειες», αναφέρει το tweet του σερίφη που προσπαθεί να αποτρέψει τους θερμόαιμους να κάνουν του κεφαλιού τους.

Αναρτήθηκε από: protothema.gr