Αlexandra Grant: H σύντροφος του Κeanu Reeves αποκάλυψε γιατί δεν βάφει τα μαλλιά της

Αlexandra Grant

Η Αlexandra Grant είναι η πρώτη επίσημη σύντροφος του Keanu Reeves ύστερα από δεκαετίες και όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί το πρώτο που σχολιάστηκε έντονα

Ήταν το ότι η 46χρονη εικαστικός δεν βάφει τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να δείχνει την ηλικία της – μάλιστα κάποιοι την μπέρδεψαν με την Helen Mirren.

Έτσι λοιπόν, η Alexandra εμμέσως πλην σαφώς μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν χρησιμοποιεί βαφές μαλλιών και τελικά συνδέεται με την υγεία πηγαίνοντας το natural gray hair σε άλλο επίπεδο.

Πόσταρε λοιπόν ένα άρθρο από το Newsweek το οποίο έχει τίτλο: «Ο καρκίνος του μαστού συνδέεται με τη μόνιμη βαφή μαλλιών και τα χημικά ισιωτικά μαλλιών σε έρευνα 50.000 γυναικών». 

Το άρθρο αναφέται σε μια έρευνα του International Journal Of Cancer που μελετά την σύνδεση του καρκίνου του μαστού με τις βαφές και τις ισιωτικές με χημικά. 

Η έρευνα αναφέρει ότι οι λευκές γυναίκες που βάφουν ή ισιώνουν τα μαλλιά τους βρίσκονται σε 7% μεγαλύτερο κίνδυνο, ενώ οι μαύρες στο 45%.

Στη λεζάντα έγραψε:

 «Τα νέα της ημέρας. Οι αριθμοί είναι ιλιγγιώδεις, κυρίως για τις έγχρωμες γυναίκες.

Γκρίζαρα πρόωρα στα early 20s μου και έβαψα τα μαλλιά μου σε όλα τα χρώματα μέχρι που δεν μπορούσα να αντέξω την τοξικότητα της βαφής πλέον.

Στα 30 μου, άφησα τα μαλλιά μου να γίνουν «ξανθά». Αγαπώ και στηρίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει πώς να δείχνει σε κάθε ηλικία.

Αλλά αν οι γυναίκες φθείρονται από τα στάνταρ ομορφιάς, ας μιλήσουμε γι’ αυτά. Αγάπη σε όλες τις γυναίκες»