Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στα Πατήσια: Ένας Αφγανός νεκρός

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους αλλοδαπούς και στο κέντρο της Αθήνας. Με εκατοντάδες χιλιάδες «αιτούντες» να βρίσκονται στη χώρα το κλίμα ασφάλειας, των όσων Ελλήνων εξακολουθούν να κατοικούν στο κέντρο,  καταρρέει και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς.

Περιοχές όπως ο Άγιος Νικόλας, τα Πατήσια, ο Άγιος Παντελεήμονας έχουν γίνει πλέον τόπος εγκλημάτων και καθημερινών συμπλοκών μεταξύ αλλοδαπών.

Οι Έλληνες και σύντομα κοντά στα 8 εκατομμύρια -και αυτό στην αισιόδοξη πρόβλεψη-, ζουν κάτω από το καθεστώς του φόβου και τίποτα δεν δείχνει ότι θα αλλάξει αυτή η μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Άγρια συμπλοκή με ένα νεκρό σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα ένας Αφγανός να χάσει τη ζωή του και ένας να τραυματιστεί.

Το αιματηρό συμβάν μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούσαν για άγρια συμπλοκή στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αττική.

Σύμφωνα με αυτές επρόκειτο  για συμπλοκή αλλοδαπών στην οδό Νικοπόλεως όπου πήρε μεγάλες διαστάσεις και ένας άνθρωπος πέθανε ενώ υπήρξε και τουλάχιστον ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είναι αφγανικής υπηκοότητας