Αυτοί είναι οι δήμαρχοι που εκλέγονται σε όλη την χώρα: Δείτε αναλυτικά τους πίνακες

Συνδιοικήσεις

Συνεχή ροή για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών σε όλη την Ελλάδα έχει το υπουργείο Εσωτερικών, που ενσωματώνει συνεχώς τα ανά τόπους εκλογικά τμήματα. 

Μέχρι στιγμής, ανάλογα και με την ενσωμάτωση που έχει υπάρξει, εκλέγονται οι εξής δήμαρχοι: 

dimoi_1
dimoi_2
dimoi_3
dimoi_4
dimoi_5

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΧΗ

«Εντυπωσιακή» χαρακτηρίστηκε η αποχή από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Singular Logic Γιάννη Θεοδωρόπουλο οποίος προχώρησε στην ενημέρωση των συντακτών και των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2019, με την ενσωμάτωση να έχει ξεπεράσει το 50% σε 13 περιφέρειες της χώρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει ασφαλή αποτελέσματα που να μπορούν να παρουσιάσουν την πραγματική εικόνα των πολιτών που δεν προσήλθαν στις κάλπες, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός ολίγων λεπτών.

Ωστόσο, ενδεικτικό των εξαιρετικά υψηλών ποσοστών αποχής είναι ότι στο 332 Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Αθηναίων από τους 501 εγγεγραμμένους προσήλθαν στις κάλπες μόλις οι 109! Δηλαδή σχεδόν ένας στους πέντε! Αντίστοιχη είναι η εικόνα και σε αλλά εκλογικά κέντρα σε ολόκληρη τη χώρα και ιδίως στις μεγάλες πόλεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ποσοστό της αποχής στον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί ρεκόρ για τη χώρα μας.