Αυτό που θέλουν οι γυναίκες: 10 tips που τις κάνουν ευτυχισμένες!

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες: 10 tips που τις κάνουν ευτυχισμένες

Κι όμως! Η ψυχή της γυναίκας δεν είναι μία άβυσσος… Τουλάχιστον στο κρεβάτι. Όταν ένας άντρας δείχνει σε μία γυναίκα ότι γι΄αυτόν είναι η απόλυτη προτεραιότητα, τότε έχει λύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημά του. 

Δεν υπάρχει γκρίνια και όλοι είναι χαρούμενοι.

Αλλά και μία δόση ρομαντισμού στη σχέση με την σύντροφό του είναι αναγκαία για να τονώσει τα αισθήματά της. Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών ή ένα μασάζ με αιθέρια έλαια αποδίδουν.

Οι ειδικοί παραθέτουν τα δέκα tips που κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild.

1.Να είστε πιστός
Όλοι μιλάνε για ανοικτές σχέσεις, αλλά μόνο το 2% τις επιδιώκουν. Η συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει μία κανονική σχέση. Οι γυναίκες πάντως αγαπούν τους πιστούς άντρες.

2.Nα τηρείτε τις υποσχέσεις σας

Mην λέτε αερολογίες γιατί θα το πληρώσετε ακριβά.

3. Να εμπνέετε εμπιστοσύνη
Το να σου εκμυστηρεύεται η σύντροφός σου τα πάντα είναι ότι καλύτερο.Το χειρότερο όμως είναι να μιλάς για τα μυστικά της σχέσης σου με τρίτους.Ιδιαίτερα με άλλες γυναίκες.

4.Κάντε υπομονή σε όλα τα επίπεδα
Μην είστε βιαστικοί. Επιστρατεύστε την υπομονή σας όταν την περιμένετε να βγει από το μπάνιο αλλά και στο κρεβάτι.

Στο σεξ,η καλύτερη στρατηγική είναι να επεκτείνετε τα προκαταρκτικά: φιλιά, χάδια αλλά και ψίθυροι στο αυτί λέγοντας γλυκόλογα.

5. Βάλτε τον ρομαντισμό στη ζωή σας!
Πότε ήταν η τελευταία φορά που της έγραψες ένα ερωτικό γράμμα (ή τουλάχιστον ένα γλυκό post-it;

Αυτά τα μικρά πράγματα κάνουν τις γυναίκες χαρούμενες.Βέβαια ένα ταξίδι στο Παρίσι θα ήταν το ιδανικό …

6.Μην ξεχνάτε το  σεξ
Αρέσει και στα δύο φύλα.

7. Μην λέτε ψέματα
Είστε παντρεμένος και το κρύβετε; Μέγα λάθος.Ανοίξτε τα χαρτιά σας γιατί αργά ή γρήγορα τα όσα κρύβετε θα μαθευτούν . Η εντιμότητα σ΄έναν άντρα είναι μεγάλη αρετή.

8.Επιστρατεύστε το χιούμορ σας
Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των ανδρών: το χιούμορ! Όποιος δεν γελάει και βλέπει τη ζωή με αρνητικό μάτι,δεν θα καταφέρει να κρατήσει στο πλευρό του γυναίκα.

9.Είστε γι΄αυτόν μία και μοναδική
Όλες οι γυναίκες αγαπούν να αισθάνονται σαν βασίλισσες.Με ποιο τρόπο;

Μην φλερτάρετε άλλες όταν είστε μαζί, κρατήστε της το χέρι στο δρόμο και πείτε της σε τακτά χρονικά διαστήματα ότι είναι το καλύτερο πράγμα που σας έχει συμβεί ποτέ. Ή τουλάχιστον: «Χάρη σε εσένα, η ζωή είναι πιο διασκεδαστική!»

10. Να είστε άντρας!
Μπορεί ως γυναίκες να έχουμε χειραφετηθεί, όμως όταν πρέπει να αλλάξουμε λάστιχο, καλό θα είναι να τον αφήνουμε να πάρει πρωτοβουλία.

Στο κρεβάτι,επίσης θα πρέπει να παίρνει ο άντρας την πρωτοβουλία.Βεβαίως να είναι τρυφερός ταυτόχρονα όμως να διεκδικεί αυτό που θέλει.