Αυτά είναι τα τρία ζώδια με το πιο «βρώμικο» μυαλό

ζώδια

Για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις, είμαστε όλοι σεξoυαλικά όντα. Απλώς κάποιων το μυαλό πάει λιγάκι παραπέρα.

Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν λιγουλάκι σπρώξιμο προς τη «βρώμικη» κατεύθυνση για να πάρουν μπρος. Δεκτά όλα.

Η επιτυχία είναι δεδομένη και καμία βοήθεια τέτοια δε θα χρειαστεί, αν το αντικείμενο του πόθου σου ανήκει σε ένα από τα τρία ζώδια που ακολουθούν. Γιατί πολύ απλά, «το έχουν» από μόνοι τους!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Κλασσικά και εικονογραφημένα – όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δε θεωρείται τυχαία η duracell του ζωδιακού, οπότε να ξέρεις σίγουρα πως όταν δουν κάτι που τους αρέσει, αυτομάτως το γδύνουν με τα μάτια τους. Και μετά με συνοπτικές διαδικασίες περνούν στο «πώς θα ήταν άραγε μαζί μου στο κρεβάτι;», «πόσο συχνά κάνει σeξ;», «πόσες στάσεις να ξέρει άραγε;», «πώς να μυρίζει το κορμί του;» και πάει λέγοντας. Χωρίς καν να έχουν πει ένα απλό «γεια». That escalated quickly…

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Το απόλυτο «ψώνιο» του ζωδιακού θεωρεί το σεξ κάτι σαν παράσταση στην οποία οφείλει να πρωταγωνιστήσει και δη να μην απογοητεύσει το κοινό του, εσένα στην προκειμένη.

Ο Λέων είναι μόνιμα παθιασμένος με τα πάντα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει εις πέρας την εκάστοτε «αποστολή» που αναλαμβάνει.

Την ίδια στάση (#διπλής) διατηρεί και με το σεξ. Δεν απογοητεύει. Για κανένα λόγο.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Είναι φύσει ανταγωνιστικός, τις περισσότερες φορές με τον εαυτό του. Στο σeξ δηλαδή, πάλι τον εαυτό του πάντα προσπαθεί να ξεπεράσει

και για να θεωρήσει εαυτό νικητή σε αυτήν τη διαδικασία, πρέπει όπως και δήποτε να μείνει ευχαριστημένος ο παρτενέρ του.

Δοκιμάζει τα πάντα, η φαντασία του οργιάζει Μπορεί να κρεμαστεί ακόμα κι από το ταβάνι ή να κάνει ό,τι ακροβατικό του κατέβει, αρκεί να κατοχυρώσει τον τίτλο του καλύτερου στην καρδιά σου.