Άφαντος ο Ψινάκης – Ο Δήμος του καίγεται και αυτός Ηλιά…ζεται!

Άφαντος ο Ψινάκης - Ο Δήμος του καίγεται και αυτός Ηλιά...ζεται!

Άνθρωπος γεννιέσαι δεν γίνεσαι… Δήμαρχος εκλέγεσαι και αν δεν στηρίξεις και δεν σεβαστείς τους πολίτες σου «τελειώνεις» με συνοπτικές διαδικασίες…! Γιατί οι τραγωδίες γράφονται με μαύρα γράμματα στο βιβλίο της πολιτικής ιστορίας του κάθε «ηγέτη». 

Ο Δήμαρχος Μαράθωνα Ηλίας Ψινάκης δεν συγκινήθηκε με τους δεκάδες νεκρούς, δεν καρδιοχτύπησε με τους Πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν μάχη από χθες για να σώσουν τις ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής.

Άφαντος ο Ηλίας Ψινάκης δεν επέλεξε να πάρει το ιδιωτικό του αεροπλάνο και να συντονίσει ως όφειλε σαν Δήμαρχος του Μαραθώνα την επιχείρηση διάσωσης των πολιτών της περιοχής. 

Η απαράδεκτη στάση του Δημάρχου έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις όπως ήταν φυσικό όμως αυτή τη στιγμή που οι νεκροί από την φονική λαίλαπα αυξάνονται δραματικά δεν είναι ώρα να αποδοθούν ευθύνες για την ανυπαρξία και την ανευθυνότητα του.

Στις 11 το πρωί λαμβάνει χώρα έκτακτη σύσκεψη της ΚΕΔΕ στη Ραφήνα για την άμεση αντιμετώπιση της τραγικής κατάστασης στην Ανατολική Αττική. Ο Δήμος Μαραθώνα εκπροσωπείται από τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Σπύρο Λιβαθινό, αφού δεν παρουσιάστηκε κανείς άλλος. Ο Σπύρος Λιβαθινός από χθες ήταν παρών και έδινε μάχη με την φωτιά μαζί με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές της περιοχής.

Ούτε στην σύσκεψη Ηλία Ψινάκη δεν εμφανίζεσαι… «δίκαιο» έχεις εξάλλου για να σαι Δήμαρχος πρέπει πρώτα από όλα να είσαι Άνθρωπος…!