8 Λέξεις – Το νέο σατανικό σχέδιο της Ηλιάνας για τον Οδυσσέα και την Έρση στα επόμενα επεισόδια!

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», ενώ οι ζωές των πρωταγωνιστούν ανατρέπονται από τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Η Ηλιάνα και ο Αλέκος παντρεύονται, με μάρτυρες την Αποστολία και τη Σμαράγδα. Η οικογένεια Αρώνη και η Σμαράγδα, τρώνε στο σπίτι μετά τον γάμο Ηλιάνας- Αλέκου και ο Άκης δεν κρύβει τις επιφυλάξεις του γι΄ αυτό τον γάμο και πολύ περισσότερο για τον ίδιο τον Αλέκο, τον οποίο δεν εκτιμά καθόλου και του το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Πάντως η Ηλιάνα δεν πτοείται καθόλου από τη στάση του πατέρα της, γιατί στο μυαλό της έχει άλλα σχέδια για τον Οδυσσέα και την Έρση. 

Η Ηλιάνα δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ και προχωράει το σατανικό της σχέδιο. Ο Δημήτρης θέλει να διώξει την Αποστολία από το σπίτι και ξεκινάει να της κάνει πόλεμο! 

Ο Αλέκος προτείνει στον Άκη να προχωρήσουν στην αγορά ενός τηλεοπτικού καναλιού. 

Η Ηλιάνα ρωτάει ευθέως την Βίκυ αν έχει δίδυμη αδερφή, καθώς είναι σίγουρη ότι την είδε μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα! Ο Άκης μαθαίνει πως η Ηλιάνα μετέφερε 500 χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό της και γίνεται έξαλλος!