8 Λέξεις – Μεταφυσικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια – Η μικρή Αριάδνη επιστρέφει! (video)

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», ενώ οι ζωές των πρωταγωνιστούν ανατρέπονται από τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Η Βίκυ δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες στην Ηλιάνα από την «επικοινωνία» της με την Αριάδνη και πλέον η Ηλιάνα έχει παθιαστεί μ’ αυτήν την ιστορία.

Ο Άκης ανησυχεί για τις νέες συνήθειες της Ηλιάνας και βάζει τον Αλέκο να την έχει από κοντά.

Η Βίκυ έρχεται ξανά σε «επαφή» με την Αριάδνη και με τον τρόπο της λέει στην Ηλιάνα πως θα ξαναγίνει μητέρα… αποκαλύπτοντας ότι η ψυχή της μικρής Αριάδνης θα επιστρέψει μέσα από ένα μωρό που θα γεννήσει η Ηλιάνα!

Η Ηλιάνα αναθέτει σε ιδιωτικό ντετέκτιβ να εντοπίσει την Μυρτώ Γιαβάση την οποία βρίσκει  σε ένα ίδρυμα και το λέει στη Βίκυ που πλέον αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο και τον ύποπτο ρόλο που παίζει στην πραγματικότητα….

Η Ηλιάνα επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση, αλλά δεν καταφέρνει να την δει. Παράλληλα εξομολογείται στον Αλέκο πως θέλει να κάνει παιδί.

Η Βίκυ επισκέπτεται την 12χρονη Μυρτώ Γιαβάση στο ίδρυμα και το σατανικό σχέδιο της μπαίνει σε εφαρμογή!

Δείτε στο video που ακολουθεί τις μεταφυσικές σκηνές από το σίριαλ 8 Λέξεις όπου η Ηλιάνα επικοινωνεί με την ψυχή της κόρης της Αριάδνης…