Ναι, όλες το έχουμε κάνει, το λατρεύουμε και θα το ξανα-κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Την επόμενη φορά που θα καθόμαστε επί ώρα μπροστά από τη ντουλάπα μας, μην μπορώντας να διαλέξουμε τι θα φορέσουμε, θα κάνουμε ένα… βηματάκι δεξιά, θα ανοίξουμε τη διπλανή ντουλάπα και με μανία, σαν να έχουμε ανακαλύψει κρυμμένο θησαυρό, θα αρχίσουμε να δοκιμάζουμε τα ρούχα του καλού μας.

Ετσι, γιατί η μόδα (και ο καλός μας) το επιτρέπει. Και γιατί και εμείς το λατρεύουμε, αλλά και γιατί εκείνος τρελαίνεται να μας βλέπει να φοράμε… κάτι δικό του (και ας γκρινιάζει, από μέσα του χαίρεται).

Το ευχάριστο νέο, όπως ξαναγράψαμε είναι ότι η μόδα επιτρέπει να κάνουμε ένα mix ‘n match γυναικείας και αντρικής ντουλάπας.

Η μόδα προστάζει άνεση, τα oversized μεγέθη είναι η τελευταία λέξη της μόδας, το ανδρόγυνο look επίσης.

Τα παρακάτω ρούχα τα βλέπουμε σε γυναικείες street style εμφανίσεις και εύκολα κάποιο από τα βασικά κομμάτια θα μπορούσαν να ήταν κάποιο ρούχο του καλού μας. Ιδού λοιπόν τα έξι κομμάτια που επιβάλλεται να κλέψουμε από τη ντουλάπα του καλού μας:

1) Boyfriend jeans: Το κομμάτι που πολλές γυναίκες προτιμούν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις σχεδιάστηκε πρώτα για άνδρες.

2) Tuxedo: Το κομμάτι που αποθεώνει το ανδρόγυνο look που μπορεί να υιοθετήσει μια γυναίκα.

3) Πουκάμισα (Βutton up shirts): Δημιουργούν μια άκρως στιλάτη γυναικεία εμφάνιση. Τα πούκαμισα ήταν ανέκαθεν «ανδρική υπόθεση» αλλά πλέον οι γυναίκες τα αγαπούν περισσότερο και από τα τοπ…

4) Οversized coat: Το all time classic κομμάτι της χειμερινής ανδρικής και γυναικείας γκαρνταρόμπας.

5) Boyfriend cardigan: Η μακριά ζακέτα του αγοριού σου είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Αν την φορέσεις, κανείς δεν θα καταλάβει ότι είναι δική του…

6) Sweatshirts: Το ελαφρύ πουλόβερ ουδέτερης -συνήθως- απόχρωσης που αγαπούν οι άνδρες μπορεί κάλλιστα να φορεθεί από μια γυναίκα.

Άρθρο από το: bovary.gr